Virtueel datacenter (technisch)

VDC

We geven verschillende trainingen voor de techneuten onder ons binnen de VD-wereld.

VMware vCloud Director - Technische Training

Cloud & virtualisatie is het heden en de toekomst op het gebied van technologie. VMware biedt een van de meest betrouwbare en alom geaccepteerde gevisualiseerde infrastructuur oplossingen, waarmee bedrijven van vrijwel iedere omvang de manier waarop zij informatie managen, tot zich nemen en uitsturen kunnen transformeren.

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die VMware vCloud Director wil ontwerpen en beheren binnen zijn of haar organisatie. 

De informatie in deze training is ontwikkeld voor non-system administrators, inclusief organisation administrators die het ontwerpen en de set-up doen van vApps, catalogs en virtual machines.

Uw intructeur

Voor deze training is George Field uw instructeur. 


George Field

George is een van de Lead Architecten van Reasonnet en is gecertificeerd in VMware VCP, CISSP, CCIE (Data Center), MCITP.

Download hier het programma.

Geïnteresseerd in de VMware vCloud Director Training?
U kunt zich inschrijven via het onderstaande contactblok. 

Wilt u liever een andere datum of een in-company training? Neem in dit geval ook contact op met Sophie Scheltema, wij bieden verschillende mogelijkheden voor gepersonaliseerde trainingen. 

TERUG NAAR HET OVERZICHT
People-Sophie.png

Hallo, ik ben Sophie

U kunt zich hier aanmelden voor de Reasonnet Academy trainingen. Neem ook gerust contact op met mij als u vragen heeft over de Reasonnet Academy.

+31(0)20-50 600 35 academy@reasonnet.com