Security trainingen

Safety First

Informatie- en netwerkbeveiliging spelen een belangrijke rol binnen elke organisatie. Om ervoor te zorgen dat uw organisatie optimaal én veilig kan functioneren is het slim inrichten van uw informatie- en netwerkbeveiliging cruciaal. 'Kennis' is hierbij het sleutelwoord.

Door mensen in de diverse disciplines van uw bedrijf op de hoogte te houden over security, waaronder informatiebeveiliging, netwerkbeveiliging en cyber security, kunt u de veiligheidsrisico's en kwetsbaarheden van uw organisatie tot een minimum beperken.

TrendMicro Training – Deep Security Training

Trend Micro Deep Security biedt geavanceerde antimalware en intrusion detection oplossingen voor fysieke-, virtuele- en Cloudservers. Dit beschermt tegen verstoringen van uw dienstverlening en ongewenste toegang tot uw data door configuratiefouten of kwetsbaarheden in de software. Zero day attacks worden bijvoorbeeld met TMDS sneller geblokk

eerd waardoor noodpatching, met bijbehorende downtime, niet direct nodig is.

Dit veelomvattende, centraal beheerde platform helpt u beveiligingsactiviteiten te vereenvoudigen, maakt naleving van de regelgeving mogelijk en verhoogt de ROI bij virtualisatie- en Cloudprojecten.

In deze training leert u wat Trend Micro™ Deep Security is, welke voordelen het heeft en hoe u de dienst in uw offertes aan kunt bieden. Deze cursus geeft informatie over het product, de verkoop tips & tricks en de implementatie en beheer opties bij Reasonnet.


Uw choach

De training wordt gegeven door een expert van Trend Micro in samenwerking met Reasonnet.


René van Loenen

De coach is Rene van Loenen,  Channel Manager van Trend Micro Nederland.

Download hier het programma. 

Terug naar het overzicht
People-Sophie.png

Hallo, ik ben Sophie

U kunt zich hier aanmelden voor de Reasonnet Academy trainingen. Neem ook gerust contact op met mij als u vragen heeft over de Reasonnet Academy.

+31(0)20-50 600 35 academy@reasonnet.com