Shared Computer Activation (SCA) Program

SCA

Wat is SCA voor Office 365 ProPlus?

In september 2014 heeft Microsoft SCA Mode in Office 365 mogelijk gemaakt zodat meerdere Office 365 ProPlus gebruikers dezelfde hardware kunnen delen binnen de volgende drie scenario’s:

• op uw eigen omgeving (on-premise)
• op de dedicated omgeving in de Cloud van een ICT-partner (private Cloud)
• op een Windows Azure omgeving (public Cloud)

Welke Office versies ondersteunen SCA?

SCA mode werkt op de enterprise versies van Office 365 (ProPlus en E3)

Voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus

Het belangrijkste voordeel van SCA voor Office 365 ProPluss is dat het u mogelijkheden en flexibiliteit biedt. Zo geeft SCA u de mogelijkheid om meer voordeel te behalen uit uw huidige Office 365 ProPlus licentie, wanneer u deze in wilt zetten in een Cloud-omgeving.
Met SCA kunt u kiezen waar u uw huidige licenties in wilt zetten. Dit kan binnen uw eigen omgeving zijn of binnen de datacenters van Reasonnet. Dit biedt u mogelijkheden om de kosten van uw infrastructuur te verlagen. 

U kunt met Reasonnet samenwerken om gebruik te maken van de voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus. Reasonnet is een geautoriseerd SCA voor Office 365 ProPlus program provider, dit geeft Reasonnet de mogelijkheid om uw Office 365 ProPlus licenties te gebruiken, binnen een door u gekozen Cloud-oplossing.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat Microsoft SCA voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op voor meer informatie over SCA via sales@reasonnet.com of bel ons op 020-506 00 35.