(Hybrid) Cloud

(Hybrid) Cloud trainingen

Waarschijnlijk vertelt u er regelmatig over bij uw klanten, maar nu leert u wat het inhoudt om zelf een hybride Cloud te ontwerpen en te bouwen. U gaat ervaren hoe de verschillende Clouds werken en hoe u deze (geautomatiseerd) kunt aansturen. Deze training bevat 50% theorie en 50% hands-on labs. Deze training is in samenwerking met Weolcan geïnitieerd.

Deze tweedaagse training is inclusief cursusmateriaal, zelfstudie-opdrachten (dag 1), lunch (dag 2) en een rondleiding in het Reasonnet Clouddatacenter. Ook inbegrepen zijn: toegang tot de public Clouds van Amazon, Azure en VMware gedurende de training en tot één week na afloop. Om aan de hands-on laboefeningen mee te doen moet u een laptop met Wifi-voorziening meenemen. 

Deze training is o.a. geschikt voor:

  • Business consultants
  • IT Managers / Professionals
  • DevOps-team medewerkers
  • Cloud Strategists

Uw coach


Bart Veldhuis

Via deze weg willen we u voorstellen aan de coach van deze training en dus uw persoonlijke Cloud specialist Bart Veldhuis.

Bart is gecertificeerd Cloud architect en onafhankelijke adviseur op het gebied van Cloud, big data en platform-as-a-service. Bart adviseert organisaties op het gebied van strategie en architectuur met als doel waarde te creëren en innovatie te versnellen. Bart is tevens oprichter van Cloud Architect Alliance, een forum voor architecten om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

Zijn slogan is daarom ook: "Different workloads require different Clouds".

Hij beschikt over een uitgebreide ervaring met Cloud implementaties bij verschillende organisaties.

Download hier het programma.

Geïnteresseerd in de Hybrid Cloud Training?
U kunt zich inschrijven via het onderstaande contactblok!

Wilt u liever een andere datum of een in-company training? Neem in dit geval ook contact op met Sophie Scheltema, wij bieden verschillende mogelijkheden voor gepersonaliseerde trainingen. 

TERUG NAAR HET OVERZICHT
People-Sophie.png

Hallo, ik ben Sophie

U kunt zich hier aanmelden voor de Reasonnet Academy trainingen. Neem ook gerust contact op met mij als u vragen heeft over de Reasonnet Academy.

+31(0)20-50 600 35 academy@reasonnet.com