Cloud verkopen

Cloud verkoop in tijden van disruptieve veranderingen

Deze training heeft Reasonnet ontwikkeld om u een business gesprekskader mee te geven om beter en meer Cloud te kunnen gaan verkopen. Na de training kunt u zowel binnen een business als IT DMU het gesprek aangaan over ontwikkelingen in de markt, hoe en waarom Cloud daar een enabler voor is & kunt u binnen deze context trajecten gaan definiëren die tot verkoop succes kunnen leiden.

Deze tweedaagse training is inclusief cursusmateriaal, zelfstudie-opdrachten (dag 1), lunch (dag 2) en een rondleiding in het Reasonnet Clouddatacenter. Om aan de hands-on oefeningen mee te doen moet u een laptop met wifi-voorziening meenemen. 

Deze training is o.a. geschikt als:

  • u een commerciële rol bekleed en beter op directie niveau wilt acteren
  • u in service management zit en u een business gedreven structuur zoekt om uw klanten beter van dienst te kunnen zijn
  • u wilt weten waarom Cloud impact heeft op ’t business model van uw klant
  • u hands-on op basis van een casus wilt oefenen met een business dialoog anno 2016

 

Uw coach


Victor Schmedding

Via deze weg willen wij u voorstellen aan jouw coach Victor Schmedding. 

Victor is adviseur voor strategie, sales & marketing van Cloud. Hij heeft een passie voor training en techniek. Hij is zeer ervaren in de commerciële interacties. Hij houdt van het creëren van teams en ecosystemen die van invloed zijn. Een zeer positieve energie die hij binnen brengt bij teams , klanten en bedrijven.

Download hier het programma.

Geïnteresseerd in de Selling the Cloud Training?
U kunt zich inschrijven via het onderstaande email adres.   

Wilt u liever een andere datum of een in-company training? Neem in dit geval ook contact op met Sophie Scheltema, wij bieden verschillende mogelijkheden voor gepersonaliseerde trainingen. 

TERUG NAAR HET OVERZICHT
People-Sophie.png

Hallo, ik ben Sophie

U kunt zich hier aanmelden voor de Reasonnet Academy trainingen. Neem ook gerust contact op met mij als u vragen heeft over de Reasonnet Academy.

+31(0)20-50 600 35 academy@reasonnet.com